pexels-polinach-15239332

Grow gezinsweek

De GROW gezinsweek is een kortdurende, intensieve gezinsgerichte methode die zich richt op het hele gezin, misschien wel die van jou. Zeker als binnen jullie gezin een kind is met gedrags- en/of opvoedproblemen is dit een uitgelezen mogelijkheid om daar verbetering in aan te brengen. Als gezin kom je even helemaal los van de dagelijkse beslommeringen en kan je je volledig richten op het verbeteren van de relaties binnen jullie gezin.

Wat doen wij in Spanje?
Jullie gezin gaat voor 1 week naar Spanje en verblijft dan in een accommodatie dicht in de buurt van therapeut Mariëlle. We werken aan het bevorderen en verduurzamen van de banden binnen het gezin (het hechtingsproces) tussen ouder(s) en kind(eren). In een combinatie van verschillende activiteiten wordt er gewerkt aan de doelen van jullie als gezin. Denk aan gezinsgesprekken, individuele therapiesessies (ReAttach), gezamenlijke activiteiten en/of opdrachten.

pexels-annam-w-1106479

voor wie?

De GROW gezinsweek is bedoeld voor gezinnen met een of meerdere thuiswonende kinderen tussen 0 en 18 jaar waarbij vragen liggen op gebied van opvoeding, hechting, ontwikkelingsproblemen (denk aan autisme, ADHD, verstandelijke beperking), hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid. Alle vraagstukken, moeilijkheden of problemen die het gezinsleven op een onduidelijke of negatieve manier beïnvloeden.

Het belangrijkste om te kunnen meedoen is motivatie om actief deel te nemen en zowel durven naar jezelf als naar de relatie met de andere gezinsleden te kijken. 

De investering die jullie nooit meer zullen vergeten!

Wanneer kunnen we?

De GROW gezinsweek is een bijzonder deel van ons aanbod. Daardoor werkt aanmelden en betaling net even anders. 

Bij zelfstandige aanmelding, bekostig je de week zelf. We stellen dan samen een prijs vast op basis van het aantal gezinsleden. Kom je uit de regio FoodValley, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een beschikking en daarmee vergoeding. 

Neem contact op en we stemmen met elkaar verder af wat de mogelijkheden zijn.