Hybride opvoedondersteuning

Op afstand dichtbij

Soms is op je afspraak wachten te lang. Of is afspreken bij je thuis of bij ons op de praktijk lastig haalbaar. Terwijl je net op dat ene moment, op die ene plek, op dat enige moment iemand nodig hebt. Dat snappen we. 

Terwijl je dan ondertussen maar blijft twijfelen over alle vragen die je mogelijk hebt: hoe kan ik mijn kinderen leren omgaan met hun emoties? He kan ik mijn kinderen helpen bij het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen? Hoe kan ik mijn kinderen helpen bij het ontwikkelen van goede sociale vaardigheden? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kinderen gezonde gewoonten ontwikkelen, zoals gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging?

Hoe kan ik mijn kinderen motiveren om te leren en te studeren? Hoe kan ik mijn kinderen helpen om zich aan regels te houden? Hoe kan ik mijn kinderen helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit? Hoe kan ik mijn kinderen leren omgaan met problemen en uitdagingen? 
Hoe kan ik mijn kinderen opvoeden zonder ze te veel te beschermen of te controleren?

We hebben zelf ook kinderen. Dus we herkennen je zorgen. Daarom bieden we hybride opvoedondersteuning aan: makkelijk toegankelijke hulp op het moment dat het nodig is. Videobellend als basis en wanneer het toch nodig is, kunnen we snel schakelen en komen we langs.

iets voor jou?

Herken je jezelf? Dan zijn we er voor je. Niet afstandelijk, maar dichtbij. Door elkaar te zien en mee te maken, zonder alle randzaken die er anders nodig zijn om dat te regelen. Wil je sparren met iemand over de opvoeding, zonder dat je hemel en aarde moet bewegen. Kennismaken kan altijd toch? Ook dat kan via videobellen. Neem contact op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen doorspreken. 

Liever toch iemand die thuis langs komt en meekijkt? Kijk dan eens bij opvoedondersteuning.