Ons aanbod aan therapie

Ons aanbod

Onze werkwijze en stijl is anders dan je wellicht kent of gewend bent. Daarom een introductie.

Wij houden niet van afstandelijke betweterigheid en zijn juist persoonlijk en betrokken. Wij kijken naar hoe je met elkaar omgaat, in plaats van met het goede antwoord te komen of voor scheidsrechter te spelen. In onze aanpak zijn we direct, ervaringsgericht en oplossingsgericht. Dat alles maakt onze hulp zowel effectief als efficiënt. Een belangrijk kenmerk van onze vorm van hulpverlenen is dan ook dat we de gesprekken graag samen met jullie doen. Wij met jullie. In de gesprekken reageer je op elkaar. En reageer je vanuit je eigen ervaring. Dat doen wij ook. Op jullie en op elkaar. 

Een ander belangrijk kenmerk van onze hulpverlening is dat wij geen diagnose stellen. Een diagnose is prima en soms nodig, maar niet allesbepalend. We kijken vooral naar het effect van die diagnose op de manier van omgaan met jezelf en/of elkaar.

Nu je weet hoe we werken, kan je in het menu bovenaan ons pallet aan vormen van hulpverlening zien. We zijn benieuwd naar wat je aanspreekt en waar we je mee van dienst kunnen zijn.

Voor jezelf Welkom bij Blended Family

voor jezelf

Dit gaat over jou en om jou. Als je wegzakt, knorrig bent, het leven een puzzel is, te vaak over je grenzen gaat, de balen hebt van weet-ik-veel-wat.

voor jullie relatie Welkom bij Blended Family

voor je relatie

Partners en geliefden zijn vaak dezelfde mensen. We bouwen op elkaar. Maar er vragen die voortvloeien uit de hobbels die we tegenkomen...

Voor je gezin Welkom bij Blended Family

voor je gezin

Je gezin is de oefenplek om buiten het gezin mee te kunnen doen. Dus het doet er toe, wanneer je in het gezin, als ouder en als kind, vaardigheden leert.

Uitsluitingscriteria

Blended Family is er voor mensen die het moeilijk hebben en beter willen. Vanuit onze persoonlijke ervaring en vanuit onze professionaliteit zoeken we naar lichtpunten en verbeteringen. We zouden er voor iedereen willen zijn, maar we kennen ook onze beperkingen. Soms is er met een andere hulpverlener een betere klik of sluit onze ervaring en professionaliteit niet aan bij wat je nodig hebt. Op zo’n moment zullen we samen met jou als verwijzer en/of cliënt kijken naar een andere plek, waar wel passende hulp wordt geboden voor de vraag.

Blended Family kent de volgende uitsluitingscriteria. Met andere woorden: behandelingen die we niet kunnen en willen bieden en/of zijn zaken waarbij we niet bij kunnen helpen.  Voor de situaties waar we geen passende hulp kunnen bieden, wijzen de links je de weg naar alternatieven:

 

Werk jij in één van bovenstaande situaties en wil je graag dat we naar je verwijzen? Laten we dan kennismaken en we plaatsen je link erbij. Onze samenwerkingspartners vind je hier.