Wat het kost

Wie betaalt?

Je kan of zelf betalen voor onze hulp en dan mogelijk deels vergoed krijgen van je zorgverzekeraar (uit de aanvullende verzekering). Of de gemeente betaalt. Wij zijn vanwege de kleineondernemersregeling vrijgesteld van BTW.  Hier kan je trouwens in een overzicht vinden welke vergoeding bij welke zorgverzekeraar je mogelijk krijgt. 

Kom je er niet uit hoe het werkt of zit je krap bij kas? App of bel ons.

Alle eerste gesprekken zijn kennismakingsgesprekken. Voor jou/jullie en voor ons. Daarom zijn deze gratis. Tenzij we verder met elkaar gaan. Dan wordt het eerste gesprek alsnog in rekening gebracht.

 Jijzelf?

  • Gezinsbegeleiding €100,00 per sessie (2 therapeuten)
  • Relatietherapie € 100,00  per sessie (2 therapeuten)
  • Persoonlijke therapie €90,00 per sessie (1 therapeut)
  • Bokstherapie €90,00 per sessie (1 therapeut). >>> Bokstherapie wordt nooit vergoed door zorgverzekeraars en soms door de gemeente.
  • Omgangsbemiddeling €110,00 per sessie (2 therapeuten)
 
Voor afspraken die starten tussen 18:00 ’s avonds en 8:00 ’s ochtends telt een toeslag van 10%
Voor afspraken die starten tussen vrijdag 18:00 ’s avonds en maandag 8:00 ’s ochtends telt een toeslag van 50%
 

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kostenloos worden afgezegd.

NB deze tarieven gelden vanaf heden. Alle cliënten die in behandeling zijn gekomen onder onze oude tarieven, behouden deze tot de behandeling is afgerond.

Kom je uit een gemeente in de Regio Foodvalley?

Word je aangemeld door de regio Foodvalley (Barneveld, Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen)? Dan krijg je een beschikking waarin  staat voor hoeveel uur de gemeente ons besluit in te zetten en daarvoor te betalen. Mocht je jezelf aanmelden, dan kijken we of je daar eventueel voor in aanmerking komt. 

Reiskosten

Als je in aanmerking komt voor een beschikking van de gemeente, dan betaal je geen reiskosten. Is er de wens of noodzaak om bij je thuis af te spreken, dan rekenen we €0,50 per km (bij >10 km enkele reis). De reiskosten gebruiken we als dekking voor de vervoerskosten en de tijd die dat reizen kost.