8

aanmelden is eenvoudig

1. Aanmelden

Aanmelding hebben we het liefst telefonisch of per mail. Of je stuurt een appje. Je hebt geen verwijzing nodig. Ook hebben wij een contract met de regio Foodvalley (Barneveld, Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen). Dat betekent dat de gemeente je kan aanmelden.

2. Invullen

Na aanmelding krijg je van ons een email om digitaal de rest van je gegevens in te voeren. Dat is nodig om voor ons te voldoen aan de wettelijke verplichting om een dossier van je bij te houden en we een factuur kunnen opstellen. Bij de mail sturen we je een formulier met de eerste vragen waarom je je aanmeldt bij ons. Je gegevens en dit formulier kan je digitaal invullen op een eigen te plannen moment en versturen. Zo krijgen wij een eerste indruk. Wanneer we dan het eerste gesprek hebben kunnen we gelijk aan de slag in plaats van verplichte lijstjes door te werken. Als de aanmelding via de gemeente gaat, geven zij je gegevens aan ons door.

3. Afspreken

Bij aanmelding plannen we een eerste gesprek (ook wel intake genoemd) in. Afspraken voor gesprekken vinden bij ons in de prakijk plaats, tenzij anders afgesproken (bijvoorbeeld bij jou of jullie thuis).

Morgen wordt het anders?
Moet je vandaag in actie komen!
Meld je nu aan via 085 - 79 24 60 9

We hebben geen wachtlijst. Echt waar

Mensen die liever vandaag dan gisteren hulp nodig hebben, daar bouwen we ruimte voor in onze agenda. Zodra je aanmelding bij ons bekend is heb je binnen 4 weken een eerste afspraak. 100% . Gegarandeerd.