11

Individuele therapie

Heb je soms geen idee wat je denkt, voelt of wil? Of it je lichaam je in de weg? Wanneer je twijfelt aan jezelf, aan je eigen kunnen, aan je eigen motieven. Of je hebt geen idee wat je probleem is, maar ‘iets’ zit er in de weg? Misschien weet je alles al, heb je al veel therapie gehad of moet je gewoon wat. Voel je je eenzaam met daar waar je mee zit? Met die nare gedachten, gevoelens, beperkingen en emoties.

Al die zaken, vragen en  thema’s kunnen je goed belemmeren. We weten het, want we hebben ook wel eens op jouw stoel gezeten (en zitten dat soms nog). Mogen we met je de diepte in, de put? Dan horen we graag van je. App je? Appen we terug. Beloofd.

Wij staan naast je

In de gesprekken zijn we als therapeut helemaal onszelf. Dat klinkt wellicht gek, anders of nieuw. Wij geloven in de kracht van er werkelijk voor je zijn, door onszelf te zijn.

Dat betekent niet een afstandelijke expert, maar naast je staan en samen aan het werk zijn. In alle ernst en luchtigheid delen wat er is en dan op onderzoek. Wat is er, wat voor keuze heb ik en hoe kan ik daar vorm aan geven? Dat staat voorop.

Dat betekent dat we voor korte of langere tijd intensief met je optrekken en samen kunnen lachen, huilen, ontroeren, verbazen, ontdekken en verwonderen. Wij geloven dat alles al in je aanwezig is, dat je jezelf mag zijn en we willen je helpen te ondekken wat dat dan voor jou inhoudt.

Persoonlijk therapietraject
Een persoonlijk therapietraject richt zich op jou, op je fundamenten en je persoonlijke ontwikkeling en je leven. Daar mee aan het werk zijn vergt tijd en aandacht en is niet een soort instantkoffie. Water erbij en klaar. En volgens ons: gelukkig maar.
Daarom: we stemmen voortdurend af of en hoe onze therapie je verder helpt. Dat kan zijn dat je dan twee keer in de week komt tot aan een soort onderhoudsbeurt één keer per drie maanden. Kortom: maatwerk

De kosten voor persoonlijke therapie worden berekend per sessie van ongeveer 1 uur. Inclusief vele extra’s. Verdere info over  de tarieven en mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit verzekering of gemeente vind je hier

Soms helpt een sauna of een biertje teveel niet meer. En soms is het goed om te delen waar je mee zit, zodat je in een andere beweging komt. 

Aanmelden kan hier