Het verhaal van ons

Blended Family

Wij zijn Blended Family, een praktijk voor gezinsbegeleiding en (relatie)therapie. We zijn begonnen als specialistische praktijk voor samengestelde gezinnen. Dat specialisme is in de loop der jaren verbreed naar andere vormen van therapie en begeleiding voor diverse mensen en groepen. Blended Family draagt bij aan het versterken van kinderen, stellen, gezinnen en zo ook de maatschappij. Dat doen wij door diverse vormen van procesbegeleiding en therapie. Wij leveren een bijdrage aan de voorkoming van (verdere) problemen en werken en bouwen we samen aan herstel. Daarbij laten wij ons leiden door onze missie: all you need is love!

Onze visie

Onze visie is gericht op wat wel kan, ook als het nu beroerd is. Lees hier om onze visie en onze kernwaarden te lezen.

Over ons

Wij zijn zelf ervaringsdeskundig. Als mens, als partner, als (bonus)ouder. Graag stellen we onszelf even voor.

Wij zijn Maurits van Urk en Liesbeth de Boer- van Urk. Wij hebben een samengesteld gezin (weet je gelijk waar onze bedrijfsnaam vandaan komt). Beide brachten we 2 kinderen mee onze relatie in. We vormen nu een bont gezelschap met twee kerels en twee dames. Van binnenuit weten we hoe het is om toe te groeien in ons persoonlijke en gezinsleven én hebben we verstand van hulpverlenen. We zijn ondertussen getrouwd. Of zoals de kids steevast zeggen: we zijn met zijn zessen getrouwd. En zo is het. Ons gezin is een onmisbare en mooie basis. Onze levensinstelling kenmerkt zich door oordeelloos en met veel liefde te kijken. We genieten en groeien elke dag. Door ruimte te maken en lief te hebben. Want samengesteld is echt samen gesteld. Op elkaar, op onszelf en op de ander.

Wij herkennen de vragen die cliënten ons vertellen en waar ze hulp bij willen. Ook wij stonden en staan met regelmaat vaak stil bij vragen als: hoe vul ik mijn rol als ouder en stiefouder in? Wat wil en mag ik vragen en geven aan mijn partner? Elk met zijn of haar geschiedenis, het vinden van rust en veiligheid en het bouwen aan een toekomst, dat vraagt inspanning. Eén die de moeite waard is. Daarom zijn wij Blended family begonnen. Om bij te dragen aan dat het wel lukt. Een zonnige toekomst tegemoet! Uit onze ervaring en achtergrond kunnen wij van harte zeggen dat met een gezonde dosis inspanning en ontspanning het goed komt! Met vallen en opstaan. En niet in 1 dag. Maar wel elke dag een stapje. Vanuit die persoonlijke ervaring en vanuit onze professionaliteit zoeken en spreken we de mooie kanten aan in elkaar binnen jou, je partnerrelatie en/of je gezin.