Liesbeth de Boer

Liesbeth de Boer

Ik ben Liesbeth, ik ben getrouwd met Maurits, en samen hebben we de praktijk Blended Family opgericht. Ik houd ervan om mensen te ontmoeten, ze een stuk op weg te helpen en in beweging te krijgen. Het is bijzonder om erbij te zijn als mensen groeien, weer vrijuit durven te leven en hun eigen plek innemen.
Mijn unieke bijdrage binnen Blended Family is bokstherapie en ervaringsleren. Ik word daar heel enthousiast en blij van. Ik richt me hierin met name op thema’s als weerbaarheid, zelfzorg, stress, omgaan met emoties en autonomie & verbinding. Ik werk ook veel met jongeren en wat oudere kinderen, die vastlopen in vriendschap, op school of thuis. Mensen voelen zich snel vertrouwd bij me, ik ben warm, vriendelijk, scherpzinnig, soms wat ongeduldig en eigenwijs.

Maurits van Urk

Maurits van Urk

Ik ben Maurits. Naast Liesbeth ben ik de eigenaar van Blended Family.
Mijn bijdrage aan de praktijk is naast alle producten die we aanbieden, het ondernemende deel. Ik houd er van om mensen en zaken in proces en beweging te krijgen.  Dat past goed bij het wat creatieve, licht ongeduldige karakter wat ik heb. Mensen ervaren mij als een warm, direct en betrokken mens en therapeut. Ik doe vrijwel alles met overgave. Ik houd van mensen die – net als ik – veel meemaken of meegemaakt hebben en daarmee leren te dealen of dit kunnen verdragen.  Ik heb dan ook expertise en een voorliefde voor complexiteit: in samenwerking, in gezinnen, in mensen zelf. Om daarin te zoeken naar wat wel kan. Ik werk trouwens vanuit de Gestalttherapie. Wat dat is?
Kom een keer koffie doen. Merk je het zo.
Rob Dekker

Rob Dekker

Ik ben Rob. Mens, man, zoon, partner, vader en ….. (relatie)therapeut. Werken met stellen heeft mijn hart. Stellen begeleiden in het onderzoeken, verbeteren, herstellen en laten groeien van hun relatie.
Samen met jullie zoek ik graag naar wat er is, wat wel en niet werkt. Om van daaruit te ervaren hoe het is om eens iets anders te proberen. Werken met stellen die proberen te herstellen van ontrouw hebben mijn bijzondere aandacht.
In mijn eigen relatie heb ik ervaren wat er gebeurt wanneer je langzaam van je partner verwijderd raakt en je zelf niet meer ziet hoe het weer beter kan worden. Daardoor weet ik ook hoe hoog de drempel kan zijn om hulp te vragen, maar ook wat hulp kan opleveren. Deze ervaring en mijn kennis van relaties stel ik beschikbaar in mijn contact met jullie.
Anderen ervaren mij als iemand die betrokken, open en eerlijk is,
met een gezonde dosis humor.

Ariënne

Adriënne Harskamp

Hallo, ik ben Adriënne Harskamp, werkzaam als gezinstherapeut waarbij ik ook werk met Brainspotting, coach en skj-er in de jeugdzorg.
Mijn expertise ligt in het werken met hechtingsproblematiek, trauma, misbruik en de systemische dynamieken. Daarnaast heb ik veel ervaring in het werken met mensen die een diagnose hebben zoals: ADHD, HSP, Autisme etc.
Mijn man en ik hebben ook een samengesteld gezin, waardoor de verbinding met Blended Family al snel gelegd was. Onze kinderen zijn nu volwassen dus we hebben alle fasen van het samen-stellen ontdekt. Ook de daarbij horende uitdagingen uiteraard. We hebben daarna een gezinshuis gehad, waarbij we jongeren opvingen in onze woning en vanuit onze professie konden begeleiden.
Wil je meer weten over mij? Stuur gerust een berichtje.

Rachel

Rachel Bijl

Ik ben Rachel en werkzaam bij Blended Family als systeemgerichte gezinsbehandelaar. Ik ben een enthousiaste en gedreven gezinsbehandelaar met een passie voor werken met (gezins)systemen. Aansluiten, ‘tussen de regels door lezen’ en de (gezins)dynamiek én rollen/patronen uitdiepen is waar ik blij van word. Dit doe ik graag in gelijkwaardigheid en met humor.

Mijn kracht zit in het werken op maat, het kunnen aansluiten bij wie er tegen over mij zit en mee te kijken en denken in dat wat bij de ander hoort en past. Samen met de ander opzoek naar de grens tussen verdragen (wat is wat het is) en hoop (wat als het ook anders kan) en daar proberen tussen te laveren.

Ik hou van luisteren en praten maar ook van ervaren door middel van systemisch werken met een taal erbij (opstellingen met poppetjes) en bokstherapie.