Liesbeth de Boer

Liesbeth de Boer

Ik ben Liesbeth, ik ben getrouwd met Maurits, en samen hebben we de praktijk Blended Family opgericht. Ik houd ervan om mensen te ontmoeten, ze een stuk op weg te helpen en in beweging te krijgen. Het is bijzonder om erbij te zijn als mensen groeien, weer vrijuit durven te leven en hun eigen plek innemen.
Mijn unieke bijdrage binnen Blended Family is bokstherapie en ervaringsleren. Ik word daar heel enthousiast en blij van. Ik richt me hierin met name op thema’s als weerbaarheid, zelfzorg, stress, omgaan met emoties en autonomie & verbinding. Ik werk ook veel met jongeren en wat oudere kinderen, die vastlopen in vriendschap, op school of thuis. Mensen voelen zich snel vertrouwd bij me, ik ben warm, vriendelijk, scherpzinnig, soms wat ongeduldig en eigenwijs.

Specialismes en ervaring met: opvoedondersteuning, gezinsbehandeling, systeemtherapie, relatietherapie, bokscoaching

Maurits van Urk

Maurits van Urk

Ik ben Maurits. Naast Liesbeth ben ik de eigenaar van Blended Family.
Mijn bijdrage aan de praktijk is naast alle producten die we aanbieden, het ondernemende deel. Ik houd er van om mensen en zaken in proces en beweging te krijgen.  Dat past goed bij het wat creatieve, licht ongeduldige karakter wat ik heb. Mensen ervaren mij als een warm, direct en betrokken mens en therapeut. Ik doe vrijwel alles met overgave. Ik houd van mensen die – net als ik – veel meemaken of meegemaakt hebben en daarmee leren te dealen of dit kunnen verdragen.  Ik heb dan ook expertise en een voorliefde voor complexiteit: in samenwerking, in gezinnen, in mensen zelf. Om daarin te zoeken naar wat wel kan. Ik werk trouwens vanuit de Gestalttherapie. Wat dat is?
Kom een keer koffie doen. Merk je het zo.
 

Specialismes en ervaring met: Gestalt- en systeemtherapie, ouderschapsbemiddeling, individuele therapie, bokscoaching

Rob Dekker

Rob Dekker

Ik ben Rob. Mens, man, zoon, partner, vader en ….. (relatie)therapeut. Werken met stellen heeft mijn hart. Stellen begeleiden in het onderzoeken, verbeteren, herstellen en laten groeien van hun relatie.
Samen met jullie zoek ik graag naar wat er is, wat wel en niet werkt. Om van daaruit te ervaren hoe het is om eens iets anders te proberen. Werken met stellen die proberen te herstellen van ontrouw hebben mijn bijzondere aandacht.
In mijn eigen relatie heb ik ervaren wat er gebeurt wanneer je langzaam van je partner verwijderd raakt en je zelf niet meer ziet hoe het weer beter kan worden. Daardoor weet ik ook hoe hoog de drempel kan zijn om hulp te vragen, maar ook wat hulp kan opleveren. Deze ervaring en mijn kennis van relaties stel ik beschikbaar in mijn contact met jullie.
Anderen ervaren mij als iemand die betrokken, open en eerlijk is,
met een gezonde dosis humor.

Specialismes en ervaring met: relatietherapie, Nieuwe-Kansen (herstel na ontrouw) en bokscoaching

Bob de Jong

bob de jong

Mijn naam is Bob en ben werkzaam als operationeel manager bij
Blended Family. Afgelopen 19 jaar ben ik werkzaam geweest als begeleider, teamleider en manager in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg.

Bij Blended Family houd ik mij bezig met het operationele proces. Dit doe ik vanuit een open houding, met een creatieve geest en stimulerend leiderschap. Ik ben er van overtuigd dat Blended Family dé plek is voor persoonlijke, daadkrachtige en oprechte hulp met een no nonsense houding.

Heb je een goed idee of verbeterpunt voor Blended Family, let me know!

Rachel

Rachel Bijl

Ik ben Rachel en werkzaam bij Blended Family als systeemgerichte gezinsbehandelaar. Ik ben een enthousiaste en gedreven gezinsbehandelaar met een passie voor werken met (gezins)systemen. Aansluiten, ‘tussen de regels door lezen’ en de (gezins)dynamiek én rollen/patronen uitdiepen is waar ik blij van word. Dit doe ik graag in gelijkwaardigheid en met humor.

Mijn kracht zit in het werken op maat, het kunnen aansluiten bij wie er tegen over mij zit en mee te kijken en denken in dat wat bij de ander hoort en past. Samen met de ander opzoek naar de grens tussen verdragen (wat is wat het is) en hoop (wat als het ook anders kan) en daar proberen tussen te laveren.

Ik hou van luisteren en praten maar ook van ervaren door middel van systemisch werken met een taal erbij (opstellingen met poppetjes) en bokstherapie.

Specialismes en ervaring met: opvoedondersteuning, gezinsbehandeling, bokscoaching, expertise hoogbegaafdheid

Patrick

Patrick Keijser

Mijn naam is Patrick, getrouwd en vader van 3 puberende pubers. Ik werk als individuele coach, (gezins)behandelaar en systeemtherapeut bij Blended Family. Met roots als eiland bewoner, weet ik dat alles beter lukt als het samen kan. Dan voel je je verbonden en gedragen door elkaar. Het maakt mij een vriendelijke en oprechte verbinder die inmiddels heeft leren prikkelen met vragen die je aan het denken zetten. Mensen noemen mijn rust en gelijkwaardige samenwerking een baken in woelige tijden.

In mijn levensreis gooide ik al eens het roer om na een mislukte studie. Het leerde mij dat het mijn passie is om mensen te verbinden. Stropdassen, protocollen en in hokjes denken juist niet. Je kunt mij wakker maken voor een gesprek om jezelf en elkaar weer te vinden. Kom vooral individueel, met je gezin of partner om samen te groeien en weer hoopvol te worden. Samen op zoek naar verbinding en een open toekomst!

Specialismes en ervaring met: MDFT therapie, SCHIP methodiek, systeemtherapie, coaching, gezinsbehandeling, ouderschapsbemiddeling, LVB

Evert van der Woude

Evert van der Woude

Hallo ik ben Evert, getrouwd en vader van 4 kinderen. Sinds 7 jaar werkzaam als gestalt- en systeemtherapeut. Ik ben wat men noemt een praktijkman alles wat ik nu als professional doe heb ik als cliënt zelf nodig gehad. Vanaf mijn 14 de tot mijn 22ste ben ik verslaafd geweest. En daarna heb ik 2 burn-out gehad. 
Ook wat mijn werk betreft ben ik een praktijk man mijn werkzaam heden hebben bestaan uit veel beroepen een greep uit mijn werkzaamheden. Huismeester, Groepswerker, timmerman, onderwijs assistent, in de groen voorziening en fietsenmaker.

Als therapeut vind ik het fijn om mensen te begeleiden en te helpen naar het zoeken van hun balans in het leven. En te zien waar de pijn zit en samen te zoeken naar de oplossing. Dit doe ik met stellen maar ook individueel. In de loop de jaren miste ik iets, ik merkte dat sommige cliënten vast liepen in trauma’s en patronen. Hiervoor ben ik de cursus brainspotting gaan volgen. En sinds drie jaar pas ik dat toe. Ik heb hierin mooie resultaten gezien bij mijn cliënten.

Als mens en therapeut ben ik betrokken en inlevend. Cliënten geven me terug dat ze zich gezien en gehoord weten. Daarnaast ben ik direct en houd ik van humor. Ook lachen mag binnen een hulpverlening traject.

Specialismes en ervaring met: brainspotting (traumatherapie), relatietherapie en bokscoaching

Mariëlle Bartholomeus

Mariëlle Bartholomeus

Ik ben Mariëlle en na de emigratie met ons gezin naar het Zuiden van Spanje heb ik een grote droom kunnen waarmaken: Het geven van therapeutische gezinsweken in onze mooie omgeving. Het concept is even eenvoudig als effectief. Je komt met je gezin een week naar Spanje. Je overnacht in een mooie, authentieke locatie bij ons in de buurt waar we samen aan de slag gaan om aan jullie doelen te werken. Activiteiten met het hele gezin worden afgewisseld met individuele (ReAttach) sessies. En natuurlijk is er tijd genoeg om ook lekker te ontspannen en te genieten van alles wat het Spaanse leven je te bieden heeft.  De therapeutische gezinsweken bieden een stevige basis om op door te bouwen. 

Specialismes en ervaring met: gezinstherapie, ReAttach therapeut Kind & Gezin, expertise in emotionele intelligentie. 

foto Maria

Maria polinder

Hoi ik ben Maria, getrouwd en moeder van 4 kinderen.

Ik word ook wel Martha genoemd vanwege mijn zorgzame en dienende karakter. Graag zoek ik de verbinding met de mensen om mij heen.

Als duizendpoot zet ik mij op verschillende gebieden in bij Blended Family.

Mijn interesse ligt bij ouder- en/of kindrelatie en omgang met jongeren. Ik heb veel ervaring met jongeren met gedragsproblemen, ADHD en autisme

Ik leef vanuit een christelijke visie en wil de liefde die ik daarbij van God ontvang graag met anderen delen. Als ervaringsdeskundige bied ik graag mijn luisterend oor en hulp aan. Ik kijk uit om jou/u te ontmoeten!

Ingrid Spiegel

Ingrid Spiegels

Ik ben Ingrid en werkzaam bij Blended Family als gezinsbehandelaar. Als moeder binnen een samengesteld gezin weet ik als geen ander waar het om gaat in een gezin. Die ervaring kan ik goed gebruiken als gezinsbehandelaar als ik tijdelijk aansluit bij een (gezins) systeem. Er zijn verschillende manieren om de patronen binnen het (gezins) systeem uit te diepen. Naast praten ben ik dan ook graag creatief bezig tijdens een traject, systemisch met ‘een taal erbij’ (opstellingen met poppetjes) of actief met opdrachten om de onderlinge communicatie te verhelderen.

Mensen ervaren mij als betrokken, enthousiast, geduldig, open en soms eigenwijs.

Specialisme en ervaring met: opvoedondersteuning, een taal erbij, ACT for kids

Maurits Groot Kormelink

Maurits Groot Kormelink

Mijn naam is Maurits. Na jarenlange ervaring als hulpverlener in de zorg heb ik mij gespecialiseerd in het bieden van hulpverlening op maat bij verlies en rouw. Dit doe ik als psychosociaal Verlies- en Rouwtherapeut en Register Speltherapeut, waarbij ik voornamelijk werk vanuit een persoonsgericht referentiekader. Persoonsgerichte therapie helpt om emoties, gedachten en gedrag in een doorleefde samenhang met de eigen situatie en geschiedenis een plaats te geven. Ik help mensen op verhaal te komen en te laten vertellen over hun verlies en verdriet. Mensen die een verlies meemaken hebben bovenal behoefte aan iemand die naar hen luistert. Ieder mens beleeft rouw op zijn of haar eigen unieke manier. De mens en diens ideeën staan dan ook centraal in de door mij geboden hulpverlening.

Specialismes en ervaring met: verlies en rouwtherapie, speltherapie, psychomotorisch werken met kinderen, individuele therapie rondom ingrijpende verlieservaringen, trauma-sensitieve ondersteuning.