voor jullie relatie Welkom bij Blended Family

Niet met, niet zonder: relaties

Relaties: je kan de ene keer niet met en de andere keer niet zonder. En dat dan altijd op het verkeerde moment. Daarom geven wij relatietherapie. Om elkaar beter te snappen en opnieuw van elkaar te (leren) houden.

Soms lijkt de opvoeding van de (bonus)kinderen, het samen voeren van de huishouding, het uitruimen van de vaatwasser, die eeuwige vieze sokken op de vloer of een kwijtgeraakte schroevendraaier alles waar het om draait in je relatie. Geen romantiek, geen lekker etentje buiten de deur, omdat de gezelligheid weg is.

En als je dan weer een keer tijd samen hebt, lijk je elkaar niet meer te snappen. Misschien fantaseer je wel over uit elkaar gaan of zak je weg in somberheid. En bij andere stellen lijkt dit toch wel goed te gaan?

Relatiegesprekken
In de gesprekken reageer je op elkaar. En reageer je vanuit je eigen ervaring. Dat doen wij ook. Op jullie en op elkaar. Soms snapt de een van ons iets beter, valt de ander iets anders op, reageren en ervaren we ieder weer wat anders. Door de gesprekken (bijna altijd) samen als stel te doen, krijgen de gesprekken meer kwaliteit.

Wij houden niet van afstandelijke betweterigheid en zijn juist persoonlijk en betrokken. Wij kijken naar hoe je met elkaar omgaat, in plaats van met het goede antwoord te komen of voor scheidsrechter te spelen. In onze aanpak zijn we direct, ervaringsgericht en oplossingsgericht. Dat alles maakt onze hulp zowel effectief als efficiënt.

Jullie komen er zelf niet uit
Tuurlijk snappen we dat je er zelf uit wil komen. En daar gaan we ook vanuit. Maar we weten dat het juist kan helpen om zaken anders te kunnen gaan zien en doen. En dat je hier soms beter te vroeg mee kan komen dan te laat. Want hoe langer je ergens in vastloopt, hoe meer energie het kost om het anders te krijgen. Relatietherapie start vaak op een spannend moment: je hebt vaak beiden al wel langer door dat het patroon tussen jullie niet lekker zit en dat je er niet goed uitkomt. De start van relatietherapie is dan ook vaak wat frequenter en intensiever dan verderop in het traject. In het begin spreken we regelmatiger af en met wat je uit de gesprekken haalt, leer je dingen anders te gaan doen. Relatietherapie duurt per sessie max 1,5 uur. Verdere info over tarieven en mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit verzekering of gemeente vind je hier.

Meld je aan voor relatiegesprekken
Bel ons vandaag nog om je aan te melden voor relatiegesprekken. Die vaatwasser wacht wel even. De gesprekken bieden we aan in Huizen en in Barneveld

Volg ons via onze socials