16

Duo boxing

Partners en geliefden zijn vaak dezelfde mensen voor ons. We bouwen op elkaar. Leven het leven. En dan komen de
onherroepelijke vragen die voortvloeien uit de hobbels die we tegenkomen. Waar wonen we, wat voor keuzes maken we, wat doen we in de opvoeding, waar is er ruimte voor jou en mijn wensen? En: hoe regelen we dat allemaal? Hoe maken we afspraken?

Het romantische, roze “dit-gaat-nooit-meer-weg”gevoel kan soms veranderen, versloffen, vervreemden. Waar je oorspronkelijk op viel, wordt juist irritant of -erger nog- leidt tot verwijdering. En dat vatten in woorden… zelfs de vertaalcomputer lijkt dan stuk of de batterij is leeg. Dan helpt het soms beter om te ervaren in je lijf waar dat gebeurt. Zonder woorden voelen dat je grens bereikt is of je verlangen aan verbinding juist groter.

Bouwen aan je relatie

Bouwen aan je relatie, aan je liefde, kan door praten. Maar soms heb je geen zin in relatietherapie, en wil je gewoon samen aan de slag. Vaak is niet wat we zeggen het probleem, maar wel de manier waarop. En die manier waarop kan dan net weer niet in woorden te vatten zijn. Boksen kan jullie hierbij helpen. Snel naar de kern, snel naar de veerkracht, samen aan de bak met jullie relatie. Niet door te praten, maar door te voelen.