30

Doorlopende therapiegroep

Groepstherapie is als een avontuurlijke reis waar je een heleboel kunt leren. In een veilige omgeving met anderen aan de slag met soortgelijke problemen of uitdagingen. De voordelen van leren van een groep zijn divers.

Soms voelt het alsof jij de enige bent die met bepaalde problemen worstelt. Maar in groepstherapie ontdek je dat er anderen zijn die soortgelijke ervaringen hebben. Je realiseert je dat je niet de enige bent die zich zo voelt, en dat kan een enorme opluchting zijn.

In groepstherapie kun je je eigen verhaal delen en luisteren naar de verhalen van anderen. JE bent niet alleen met je gedachten, gevoelens en uitdagingen, maar kan ze delen. Door te luisteren naar anderen kun je nieuwe inzichten opdoen en zelfs inspiratie vinden.

Verder geeft het werken in een groep de mogelijkheid dat je verschillende perspectieven kunt horen op jouw vraag. Iedereen brengt zijn eigen unieke kijk op de dingen mee. Het is alsof je een bonte verzameling brillen hebt om doorheen te kijken. Door naar anderen te luisteren, kun je nieuwe manieren van denken en handelen ontdekken die je misschien nog nooit had overwogen. Daarmee kan groepstherapie je groeiproces versnellen.

Dus, als je bereid bent om een avontuur aan te gaan, dan is groepstherapie een uitgelezen kans om te leren, groeien en jezelf beter te begrijpen. Een reis zijn waar je waardevolle lessen leert en waardevolle verbindingen maakt met jezelf en anderen.

Wie, wat, waar, hoe en hoeveel

De doorlopende therapiegroep is 
  • Voor en door wie? voor alle volwassenen olv 2 therapeuten
  • Waar? vestiging Lunteren
  • Wanneer? Elke 2 weken op dinsdagavond 19:30-21:30 (inloop 19:15)
  • Hoeveel? 100,00 per bijeenkomst (mogelijk wordt een gedeelte vergoed door je verzekering)
  • Hoe? Je kan je aanmelden via welkom@blendedfamily.nl Als je nog geen klant bent van ons, plannen we eerst een individueel gratis kennismakingsgesprek.
  • Aanmelden en meedoen kan per sessie
  • Proclaimer: we doen ons best om de groep altijd doorgang te laten vinden. Om het waardevol te maken is een minimale groepsgrootte van 6 per avond nodig. Mocht dat niet lukken, dan bieden we je een individuele sessie op een ander tijdstip aan.