Relatiebooster

Een relatietherapieweekend is een speciaal programma waarbij jij en je partner een heel weekend lang samenwerken met 2 relatietherapeuten om jullie relatie te verbeteren. Het draait allemaal om het versterken van jullie band en het oplossen van problemen die jullie mogelijk hebben. Als je bereid bent om aan jullie relatie te werken, kan zo’n weekend een geweldige ervaring zijn waarbij jullie nieuwe inzichten opdoen, beter begrijpen wat er speelt en samen stappen zetten naar een sterkere en gelukkigere relatie.

Tijdens zo’n weekend hebben jij en je partner de kans om je volledig te richten op jullie relatie, zonder de afleidingen van het dagelijks leven. Jullie hebben een ervaren therapeut die jullie begeleidt en helpt om problemen op te lossen, emoties te begrijpen en beter met elkaar te communiceren.

Het mooie aan een relatietherapieweekend is dat het veel dieper gaat dan gewone wekelijkse sessies. Jullie hebben een langere en intensievere tijd om aan jullie relatie te werken. Hierdoor kunnen jullie dieper graven en echt de onderliggende problemen aanpakken. Het is als een diepe duik in jullie relatie.

Tijdens het weekend zullen jullie ook 2 à 3 andere koppels ontmoeten die in vergelijkbare situaties zitten. Samen kunnen jullie ervaringen delen, van elkaar leren en elkaar inspireren. Het is leerzaam om te zien dat jullie niet de enige zijn die met bepaalde uitdagingen te maken hebben. Jullie kunnen tips en inzichten opdoen van andere stellen. Samen krijg je praktische vaardigheden en tools aangereikt die jullie kunnen helpen om jullie relatie te verbeteren. Denk aan betere communicatie, het oplossen van ruzies, vertrouwen opbouwen en de emotionele band versterken. Dit zijn praktische dingen die jullie meteen kunnen toepassen in jullie dagelijks leven.

Het programma is gevuld met alles wat er in ons arsenaal zit. Op basis van de vragen die er liggen stellen we een programma op met een mix van tools. Dan moet je denken aan therapie, uitleg, groepsgesprekken, individuele opdrachten of per stel, boksen en bewegen.

In 1 weekend back on track

hoe en wat?

De relatiebooster is een betaalbaar weekend voor stellen die weer hun spoor vinden en maken!

  • Voor en door wie? voor 3-4 stellen per weekend olv 2 therapeuten
  • Waar? Je verblijft in Hotel de Wormshoef en wordt daar volledig verzorgd. De lunches zijn bij ons op locatie
  • Wanneer? 19-21 januari 2024
  • Wat? Het programma is van vrijdag 19:00 tot zondag 17:00. 
  • Hoeveel? Het totale weekend kost inclusief hotel, verzorging en 2 therapeuten 750 per stel.
  • Hoe? Je kan je aanmelden via welkom@blendedfamily.nl Als je nog geen klant bent van ons, plannen we eerst een gratis (online) kennismakingsgesprek.

Proclaimer: we doen ons best om het weekend altijd doorgang te laten vinden. Om het waardevol te maken is een minimale groepsgrootte van 2 stellen nodig. Mocht dat niet lukken, dan schuift je aanmelding automatisch door naar een eerstvolgende mogelijkheid.